Искам сърдечно да благодаря на директора на “Комунални Дейности” - Русе!

12

"Искам сърдечно да благодаря от мое име и от името на целият блок за невероятната работа на Инж. Митко Чокоев-директор на ОП “Комунални Дейности”, Русе!" 

С тези думи се обърна към Dunavmost г-ца Йоана Николова, която пожела да сподели добрата новина, за да могат "хубавите неща и добрите постъпки, съвестните хора и тяхната работа трябва да бъдат чути, оценени и да служат за добър пример на останалите".

"Благодарение на него, молбата беше чута, а резултата-прекрасен и страшно бърз и прецизен. 

След 15 години молби към общината, г-н Чокоев е единствения, който чу и се отзова! Затова искам да благодарим на него и на работническия екип за страхотната работа.", пише до редакцията ни благодарната русенка.

"Става дума за една задна уличка-паркинг зад блок 104 (на Ул.Плиска 104).

Въпросната задна уличка беше в ужасно състояние много години наред-разбита, с дупки, а завалеше ли дъжд-се превръщаше в езеро. От години жителите на блока сигнализираха и подаваха молби към община Русе за поправката/асфалтирането на уличката, където си паркират колите. Години наред опитите бяха безуспешни, а колите всеки ден се “чупеха” по огромните дупки и се покриваха с вода при първия обилен дъжд", обяснява г-ца Николова.

"Е, добрата новина, по повод, на която Ви пиша е, че вчера осъмнахме с прясно асфалтирана улица. Всички отточни шахти и канали-нови,сменени и функционални, а облика и равнината на улицата-толкова красиви,че не можехме да познаем мястото.

Искам сърдечно да благодаря от мое име и от името на целият блок за невероятната работа на Инж. Митко Чокоев-директор на ОП “Комунални Дейности”, Русе !

Благодарение на него, молбата беше чута, а резултата-прекрасен и страшно бърз и прецизен.

След 15 години молби към общината, г-н Чокоев е единствения, който чу и се отзова! Затова искам да благодарим на него и на работническия екип за страхотната работа.

Желая тази публикация, защото мисля, че хубавите неща и добрите постъпки, съвестните хора и тяхната работа трябва да бъдат чути, оценени и да служат за добър пример на останалите", завършва тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари