Ирена Костадинова оглави Районната прокуратура в Русе

1
Тя бе заместник административен ръководител – заместник районен прокурор на прокуратурата през последните 5 години
Тя бе заместник административен ръководител – заместник районен прокурор на прокуратурата през последните 5 години Снимка: Прокуратура на Република България

Тя бе заместник административен ръководител – заместник районен прокурор на прокуратурата през последните 5 години

Районна прокуратураРусе уведомява, че в изпълнение на решение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет по протокол № 2 от 25.01.2023 г., на 15.02.2023 г. г-жа Ирена Костадинова встъпи в изпълнение на длъжността „административния ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратураРусе.

Г-жа Ирена Костадинова беше заместник административен ръководител – заместник районен прокурор на Районна прокуратураРусе през последните 5 години. С решение по протокол № 26/06.07.2022 год. на ПК на ВСС, г-жа Костадинова бе определена за изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратураРусе. Прокурор Ирена Костадинова има над 24 години стаж в Прокуратурата на Република България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    24
    Ррр
    Лично за мен прокурор Костадинова е точно за тази позиция. Пожелавам и успех, здрави нерви и сила. И нека винаги бъде справедлива, както с гражданите, така и с колегите си! И още нещо апелирам да не злепоставяте името на Окръжния прокурор, той е уникален човек и професионалист от най-високи ниво. Ако имах властта на момента бих го назначил за Главен Прокурор!
  • 5
    23
    MIR
    Клетата ни Районна прокуратура.....имаше в пъти по-достойни прокурори, но естествено бяха недооценени, да не забравяме, че някой от тях имат докторски степени. Но както се казва, стой та гледай - "Нека шоуто започне сега" !!!
  • -1
    22
    Bravo
    Честито!
  • -2
    21
    С респект и уважение!
    На г-жа Костадинова с пожелание за успех в кариерата! За всички, които я познават - знаем, че тя е добър Човек. Дама - симпатична, приветлива и стилна. Професионалист в правото. Отговорен администратор. Честито! ... И да почерпи :)
  • 5
    20
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Прокуратурата трябва да е независима по принцип, но в България е подчинена на "статуквото" и изпълнява мръсни поръчки срещу хора които са опасни за Кремъл и неговите слуги в България. това означава , че тая Ирена Костадинова е част от корумпираното Правосъдие и в частност Прокуратурата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари