Иран: САЩ "няма да бъдат пощадени", ако войната в Газа продължи

1
Хосейн Абдолахиан: Казвам откровено на американските държавници, че не приветстваме разрастването на войната в региона
Хосейн Абдолахиан: Казвам откровено на американските държавници, че не приветстваме разрастването на войната в региона Снимка: АП / БТА

Хосейн Абдолахиан: Казвам откровено на американските държавници, че не приветстваме разрастването на войната в региона

Министърът на външните работи на Иран Хосейн Амир Абдолахиан предупреди, че ако ответните действия на Израел срещу палестинските бойци на групировката "Хамас" в ивицата Газа не спрат, то Съединените щати "няма да бъдат пощадени от този огън", предаде Ройтерс.

"Казвам откровено на американските държавници, които в момента управляват геноцида в Палестина, че не приветстваме разрастването на войната в региона. Но ако геноцида в Газа продължи, те няма да бъдат пощадени от този огън", заяви той пред Общото събрание на ООН.

"Ако обаче геноцидът в Газа продължи, САЩ няма да бъдат пощадени от този огън", заяви дипломат номер едно на Ислямската република.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    До 2
    Видяхме го твоя идол друсания кебаб зле. Ходи като прошляк и раздава ултиматоми с “ HOW YOU DARE?!???” И огт WHO CARES FUCKING HOOKER! Сега капиш ебанке???
  • -10
    2
    Ванка с танка
    Вземи си ги у дома вас хубавите въшливи палестинци,без образователна система,нали се сещаш какво израства....като са толкова хубави ,ме ги искат ни в Египет ни в Иран никъдеееее.Само Другаря Путин за фронта ,че не останаха мужици
  • 5
    1
    Дедо Чочко
    Каквото повикало такова се обадило.Те точно за това заслужават.Много войни но на чужда територия -така не става.Няма народа какво да губи-на Палестина така че ще го направят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари