Нетаняху пред сенатори от САЩ: Войната срещу "Хамас" ще продължи

2
Израелският премиер говори пред републиканците чрез видеовръзка
Израелският премиер говори пред републиканците чрез видеовръзка Снимка: Benjamin Netanyahu / кадър от Facebook

Израелският премиер ще направи това, което е казал, че ще направи, сподели Джим Риш

Израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви пред сенатори от Републиканската партия на САЩ, че страната му ще продължи усилията си да победи палестинската ислямистка групировка "Хамас" в Ивицата Газа, предаде Ройтерс.

Нетаняху говори пред републиканците чрез видеовръзка почти седмица, след като лидерът на демократичното мнозинство в Сената Чък Шумър произнесе реч, в която заклейми израелския премиер като "препятствие пред мира" и призова за нови избори в Израел. Нетаняху отдавна е на страната на републиканците, които обвиняват Шумър, че се опитва да го свали от власт, отбелязва Ройтерс.

"Израелският премиер ще направи това, което е казал, че ще направи. Ще го довърши", каза пред журналисти сенаторът Джим Риш след днешния разговор с Нетаняху.

"Помолихме го за актуална информация за войната, освобождаването на заложниците и усилията за победа над "Хамас". Казахме му, че Израел има пълното право да се защитава и той посочи, че точно това ще продължат да правят", коментира сенатор Джон Барасо, цитиран от БТА.

По-рано в сряда републиканският председател на Камарата на представителите Майк Джонсън сподели пред репортери, че мисли да покани Нетаняху да говори пред Конгреса, въпреки че такива покани към чуждестранни лидери обикновено се отправят както от Джонсън, така и от Шумър в качеството му на лидер на мнозинството в Сената.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Ariel
    Точно така,браво на евреите,избивай всичко що диша в Газа,сринете ги,да ги няма вече, дрипльовци, мрьсни, ислямски диваци,ще ви нападат,те не знаят какво е Израел!!!
  • -4
    5
    N/A
    Да те е@а в еврейчето гнсусно .i.
  • 1
    4
    .....
    И аз го имам същия проблем, Мони. Ако попаднеш на някой мигрант, който да е дотам пропаднал, че да се навие на грозни добитъци като мен и теб, викни ме!
  • -1
    3
    Мони леви
    Оххх,много ме засърбя джендърския задник, дано някой загорял палестинец да ми намести аналната чакра, че не се издържа вече!
  • -4
    2
    ......
    Бии путлероидите докато им окапят ноктите, те само от това разбират, бой и пропаганда. Така живеят и оцеляват. Без разум, но с много злоба. Без състрадание, но с гадно нахалство. Без уважение към другия, но със дивашка гордост, която те наричат извратен патриотизъм, а всъщност е чист нацизъм. А след това се чудят за що всички ги ненавиждат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари