Инвестиция за над 1 милион евро стартира в Мартен

12
Обектът, чието изграждане започна, е свързан с пакетиране и разпространение на биохрани
Обектът, чието изграждане започна, е свързан с пакетиране и разпространение на биохрани Видео: Русе Медиа

Обектът, чието изграждане започна, е свързан с пакетиране и разпространение на биохрани

Първа копка за изграждане на обект, свързан с пакетиране и разпространение на биохраниядки и сушени плодове, бе направена днес в град Мартен.

На нея присъстваха кметът на Община Русе Пенчо Милков, кметът на Мартен Димо Тонев, ръководството на фирмата и гости, предава Русе Медиа. Бе отслужен и водосвет за здраве и успех в начинанието.

Досега дружеството е работило в сграда под наем. Преди година са закупили терена на входа на града, където за около година ще бъде изградено хале и производствена площ за пакетиране. И в момента се предлагат над 100 артикула, като се изнасят основно за Западна Европа.

Фирмата е стартирала дейността си в началото на 2017 г., а изграждането на собствената база е следваща стъпка в развитието й, сподели управителят Георги Енчев. Обектът ще има около 1,5 дка закрита площ и около 2 дка плац. Инвестицията е на стойност около 1 млн.евро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    1
    Лило
    Значи някой могат и у нас, защото са българи. А даскала не може, щото е голяма работа и все нещо му пречи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари