Инцидент с товарен влак на гарата в Мездра

0
От гарата в Мездра обясниха, че част от пътниците, които пътуват за Варна, ще бъдат извозени от „Мездра - Юг” до Роман с автобус. Там ще ги чака друг влак, който ще ги откара до Варна
От гарата в Мездра обясниха, че част от пътниците, които пътуват за Варна, ще бъдат извозени от „Мездра - Юг” до Роман с автобус. Там ще ги чака друг влак, който ще ги откара до Варна Видео: NOVA

Заради проблема движението е временно преустановено

За инцидент с товарен влак в Мездра, съобщи NOVA. Заради проблема временно е преустановено движението на композициите през гарата.

За телевизията от гарата в Мездра обясниха, че част от пътниците, които пътуват за Варна, ще бъдат извозени от „Мездра - Юг” до Роман с автобус. Там ще ги чака друг влак, който ще ги откара до Варна.

„На 13-ия вагон при първата талига на първата колоос бандажната гривна е превъртяла. В експлоатация това може да се случи. Вагоните са празни, идват от Румъния”,обясни инж. Бойчо Скробански, който е зам.-председател на УС на НБРПВВЖТ.  Той посочи, че два вагона от композицията са вдигнати на релсите. Нанесени са обаче сериозни щети на инфраструктурата на гарата.

Машинистът сподели, че се е движел с по-малко от разрешената скорост и всичко по влака е било наред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари