Инцидент по време на снимките на "Hell’s kitchen"

1
Валентина е приета в болница
Валентина е приета в болница Снимка: NOVA/Красена Ангелова

След инцидент по време на снимките на кулинарното реалити предаване „Hell’s kitchen” България, един от неговите участници - Валентина, е приета по спешност в УМБАЛ „Софиямед“, съобщиха от лечебното заведение, пише 24 часа.

Тя е хоспитализирана в Клиниката по ортопедия и травматология на болницата с порезна рана на първи пръст на левия крак и доказана увреда на екстензорно сухожилие на палеца на крака. Извършено е възстановяване на сухожилието и имобилизация чрез поставянето на киршнерова игла за срок от 30 дни.  

„Раната бе обработена, установи се скъсване на сухожилие, което е възстановено. Травмата не е тежка, но изисква по-дълъг възстановителен период“, коментира д-р Венелин Симеонов, ортопед-травматолог в УМБАЛ „Софиямед“. Предстои Валентина в най-кратък срок да бъде изписана от лечебното заведение.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари