Интерпол спря издирването на Цветан Василев

1
Международната полицейска организация е свалила червената бюлетина, с която издирваше избягалия в Сърбия български бизнесмен
Международната полицейска организация е свалила червената бюлетина, с която издирваше избягалия в Сърбия български бизнесмен Снимка: БГНЕС

Банкерът Цветан Василев вече не присъства на сайта на Интерпол

Международната полицейска организация е свалила червената бюлетина, с която издирваше избягалия в Сърбия български бизнесмен, съобщи 24 ЧАСА

След почти 8 години сръбската съдебна сага на мажоритарния собственик на фалиралата КТБ Цветан Василев приключи преди малко повече от месец.

Тогава Белград окончателно отказа да го предаде на българските власти, за да отговаря за присвояването на над 2,6 млрд. лева. Решението не е изненада, защото досега делото за екстрадицията му четири пъти стига до апелативния съд в сръбската столица, който три пъти го връщаше на първата инстанция - Висшия съд в Белград.

Последното гласи, че съдът отказва екстрадицията на Цветан Василев, защото не са изпълнени законодателните изисквания за предаването му на България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    daskal
    Човекът е в Белград, живее в хотел, даже дава интервюта. Какво му издирва Интерпол? Дедовия?
  • 1
    2
    Ivan
    Този крадлив мафиот и боклук,ще си плаща много,има вьзмаездие,Господ ще го накаже!
  • 4
    1
    Казанската Афера
    Вундабра!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари