Инширах Алшарафи: Загубих 40 мои роднини при бомбардировки в Газа

1
Майка ми, племенниците и семействата им загинаха в сградата, къде е била експлозията, каза д-р Алшарафи
Майка ми, племенниците и семействата им загинаха в сградата, къде е била експлозията, каза д-р Алшарафи Видео: NOVA

Майка ми, племенниците и семействата им загинаха в сградата, къде е била експлозията, каза д-р Алшарафи

Внучетата на д-р Инширах Алшарафи се опитват да напуснат Газа след като сградата, в която живеят е била бомбардирана и са загинали нейни близки. Българското посолство в Кайро също се е намесило и се опитва да намери начин да ги евакуира.

"Сто пъти звънях на снаха ми, не успях да се чуя с нея днес. Вчера за последно говорихме. За щастие синът ми ѝ се обади. Тя каза, че цялата нощ бомбардират близо до нея и децата. Всички страдат. От взривената сграда, те са били на 100-200 метра. Снаха ми и внучетата са били в сградата, където е била експлозията, загинали са 40 души. Всички са мои роднини - майка ми, племенниците и семействата им. Общо в зданието са били 70 души. Сред тях и децата на брат ми. Той и един от синовете ми са били отвън. Продължават да вадят трупове", разказа тя в ефира на NOVA.

По думите ѝ при разговор със снаха си тя е чула как се бомбардира на метри от нея. "Започна да крещи и връзката пропадна. Уплаших се дали са живи. Няма бомбоубежище, където да се скрият. Синът ми вдигна кръвно, пие хапчета и плаче. Там няма вода, малкият не може да диша. Сега снаха ми и внучетата ми са се скрили в сграда, близо до границата с Египет", сподели д-р Алшарафи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Moni levi
    Тези с бурките,навън от Бьлгария,Франция,и от Европа,ислямска долна измет, пьрвобитни и прости маймуни,дано да победи Израел,да ви изчисти.
  • 3
    2
    Слава на Израел!
    Курво ислямса, а когато твоите джихадохлебарки избиваха невинни ХРИСТИЯНСКИ жени, деца, БЕБЕТА и старци не рева, нали? Мърши гнусни мюсюлмански, в черни чували всичките, без жал!
  • 2
    1
    Иван
    Стига ни занимавахте с тези диваци,да се махат от тук,това е прекалено,дрипави араби,да вървят в Иран,Дубай,или на майната си...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари