Инициативен комитет издига Румен Радев и Илияна Йотова за президентските избори

2
Това обяви днес вицепрезидентът Йотова по време на официално посещение в Свищов
Това обяви днес вицепрезидентът Йотова по време на официално посещение в Свищов Снимка: БГНЕС

Инициативен комитет ще издигне кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова за предстоящите президентски избори

Това обяви днес вицепрезидентът Йотова по време на официално посещение в Свищов, информира bTV.

По думите ѝ в него ще има хора с различни политически цветове и идеи и допълва: "смея да твърдя, че сред тях ще бъде цветът на България".

Йотова подчерта, че винаги ще бъде част от лявото политическо пространство, затова не се съмнява в подкрепата на българските социалисти и на лявомислещите хора.

Вицепрезидентът коментира и новия политически проект на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев, като по думите ѝ той ще привлече младите хора, които търсят своята реализация.

"Много лесно употребяваме думи като почтеност и промяна, но те задължават много и носят след себе си много отговорности. Надявам се когато тази партия стане част от новия парламент да запомни онова, с което тръгна - да търси широка коалиция, защото почтени хора има в целия политически спектър, и да събере онези, които действително могат да създадат мощната алтернатива, за която говорим с президента вече четири години", посочи тя.

Йотова изрази надежда следващият парламент да бъде съставен от много повече "читави хора" от заявените 121, които да си стиснат ръцете върху пет или шест приоритета, за които всички говорят. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Викаха му "пешкира". Защото се оправяше с всякакви загорели мърсотии.

Харесай Дунавмост във Фейсбук