Имплант на пениса предупреждава съпругата, че мъжът й кръшка

0
"Епъл" и "Майкрософт" са решени да спасяват бракове!
"Епъл" и "Майкрософт" са решени да спасяват бракове!

Майкрософт и Епъл са обединили силите си да се преборят срещу прелюбодействата, да спасяват бракове и да накарат хората да бъдат отговорни, пише now8news, цитирани от БЛИЦ.

Заедно технологичните гиганти са създали "генитален имплант", който веднага ще ви алармира на клетъчния телефон, ако партньорът ви кръшка. Той е наречен Commit-Tech.

Commit-Tech представлява малък чип, който се имплантира на върха на пениса на мъжа и във вулвата на жената. Тези два микрочипа са синхронизирани заедно със софтуеър, който се инсталира в клетъчния ви телефон. Ако по което и да е време тези чипове са замесени в каквато и да е сексуална активност, без участието на втория чип, на клетъчния ви телефон ще бъде отразено, че половинката ви в момента кръшка.

"Това е прекрасна идея и ние смятаме, че е време двойките да започнат да бъдат по-отговорни за своите постъпки," казва Стивън Тритън, от екипа, разработил иновацията. "Няма да има начин да лъжеш партньора си и да ти се размине. Ако той или тя пък не иска да си инсталира този имплант, можете да си помислите сериозно дали наистина е човекът за вас."

Чипът ще се продава от Майкрософт и Епъл от ноември.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари