Имотните декларации на депутатите озлобяват едни, а другите не се интересуват

0
Ядосвам на наглеците, които надменно и с презрение дори не декларират какво имат, пише Любо Кольовски
Ядосвам на наглеците, които надменно и с презрение дори не декларират какво имат, пише Любо Кольовски Снимка: Фейсбук

Актуално и направо модно е да тия дни да се обсъждат имотните декларации на депутатите

Актуално и направо модно е да тия дни да се обсъждат имотните декларации на депутати, министри и всякакви други публични негодници - кой какви коли джитка, какви кинти е скътал в банките, какви къщи, апартаменти, вили, имения и дворни нужници притежава. Темата озлобява една част от аудиторията. Други презрително се хилят. А има и такива, които по досещане не се интересуват от всичко това, защото са наясно, че няма смисъл да си губя времето. Аз се придържам към третата група, но се ядосвам на наглеците, които надменно и с презрение дори не декларират какво имат.

"Лидерът на партия „Има такъв народ“ Слави Трифонов вече девет месеца отказва да подаде публична декларация за имуществото си пред антикорупционната комисия (КПКОНПИ), както е длъжен по закон. Това става ясно от публичния регистър на КПКОНПИ, пише Mediapool.bg.

"В сряда бяха обявени декларациите за имущество и интереси, подадени от лицата, заемащи висши публични длъжности, за периода 18 август 2021 г. - 31 декември 2021 г., както и списък на лицата, неподали декларации в законоустановения срок. В списъците за 2021 г. на депутатите, неподали декларации в срок, фигурират 54 народни представители, 44 от които са поправили пропуска си, макар и със закъснение".

Сред останалите 10 най-известното име е това на Станислав Трифонов, който беше депутат в 45-ото Народно събрание. Той е трябвало да декларира имуществото и интересите си в срок до 15 май 2021 г., но девет месеца по-късно все още не го е направил. Това означава, че срещу него трябва да започне проверка на КПКОНПИ за евентуално несъответствие в имуществото."

Любо Кольовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари