Имитаторът на Бойко призна за Йоанна

0
Преди време действително се появи слух за раздялата му
Преди време действително се появи слух за раздялата му

Имитаторът на Бойко Борисов Ненчо Балабанов, който неотдавна се появи със своята половинка Йоанна Драгнева в предаването на Петя Дикова Cool T и двамата бяха невероятно щастливи, направи изненадващо признание в нета.

Преди време действително се появи слух за раздялата му с половинката му Йоанна, която бе избрана за общински съветник, но никой не повярва на клюката, тъй като не звучеше съвсем достоверно, пише Блиц.

Ето какво написа Ненчо във Фейсбук:  

"Така...за да предотвратим някои неверни писания в "жълтата преса" нека да уточним: Да, връзката ни с Йоанна имаше приливи и отливи напоследък и вече сме разделени. Но в това няма нищо "пикантно" и не е замесена нито изневяра, нито ревност. Изписаха се някои пълни глупости. Йоанна е ПРЕКРАСЕН и СУПЕР- СТОЙНОСТЕН човек, Артист и отскоро Общински съветник. Стискам й палци и в новото Поприще и ще продължавам да я подкрепям и ценя като колега и приятел. Просто ни се разминаха пътищата, работните графици и...останалото е Лично. Но имахме една истинска и прекрасна Любов. Наистина Любов. Хубава вечер на всички".

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари