"Има такъв народ" нямат хора, баце!

2
Предизборният клип на ИТН: Зомбита, самураи и Краси Радков
Предизборният клип на ИТН: Зомбита, самураи и Краси Радков

Партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" пусна предизборен клип с доста странен сюжет

Видеото започва с кадър на мъж, който е гонен от стотици зомбита. След като не успява да им се изплъзне, той се сблъсква с трима самураи, един от които е актьорът от "Шоуто на Слави" Краси Радков.

"Какви сте вие бе?", пита мъжът. 

"Ние сме седемте самурая", отговаря Краси Радков

"Защо сте само трима", пита учудено уплашеният мъж.

"Щото немаме 'ора баце!", отговаря Краси Радков.

Следва начало на битка между самураите и зомбитата, а гласът на Трифонов призовава гражданите да гласуват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Лили
    А , защо нямате хора ... Ами , лош мат'риал , баце ...
  • -3
    2
    потрес!
    Още едно доказателство за увредения мозък на учиндолското сакато нищожество, явно в резултат на последния стадий на тежкото му и неизлечимо заболяване! Само че, наглостта, простащината, цинизма, гнусните лъжи и коварството също растат право пропорционално на последиците от заболяването му! Та, чува се, че утре ще омърсят Русе с присъствието си знаковите чалгарски продажници, предатели, коварни двуличници, лъжци и мерзавци, които повече от година се гавреха с българския народ и разиграваха държавата, провалиха три парламента и събориха правителството на Кирил Петков по нареждане на сарайско-бакянските мутри и мафиоти, но особено - по нареждане на кремърския злодей и масов убиец! Неговата заповед беше сведена на чалгарите лично от (п)Резидента на Решетников, на по-коварния и от тях селски хитрец от Славяново, лакей на чудовището в Кремъл и национален предател! Та, русенци, ще пуснете ли в града си изпълнителите на мократа поръчка на масовия убиец в Кремъл, на наглите и до цинизъм безочливи чалгарски мерзавци: Потресаващия с просташкия си и каруцарски език Тошко Хаджията, Балабана Джебчията и учиндолската слугиня и лъжкиня с дългия нос, викат й Митева, ама по мъж е Рупчева, което крие, понеже мъжът й е назначен лично от Сикаджийската мутра на сладка служба в Брюксел! Не ги допускайте в Русе! В Русе няма място за поръчкови палачи!
  • 1
    1
    ДГД
    Малоумници от ИмаТакиваНещастници!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари