Има ли завод за производство на човешко месо във Великобритания?

57
Въпросът възникна след видео на шоуто "Грег Уолъс: Британското чудодейно месо"
Въпросът възникна след видео на шоуто "Грег Уолъс: Британското чудодейно месо" Видео: NOVA

Въпросът възникна след видео на шоуто "Грег Уолъс: Британското чудодейно месо"

Наскоро разпространено видео претендира, че показва производство на човешко месо в лаборатория, за да бъде продадено в магазини във Великобритания, предава NOVA. Всъщност това е откъс от реалната телевизионна продукция „Грег Уолъс: Британското чудодейно месо“. На 24 юли 2023 г. британският телевизионен канал Channel 4 излъчи премиерата на филма, представен от бившия водещ на Master Chef Великобритания – Грег Уолъс.

В него се разказва за производството на изкуствено човешко месо или по-точно на протеин, съставен от човешки клетки във фабриките на Good Harvest. Според филма, компанията е произвеждала по шест тона от продукта в продължение на 8 месеца. Идеята за новата серия продукти с човешко месо е резултат на увеличаването на разходите за живот на Острова.

Всъщност филмът е пародиен, заявиха от британския Channel 4. В интервю за BBC Culture авторът Том Кингсли споделя, че целта на предаването е била да се „иронизира начинът, по който високите разходи за живот и бедността са се нормализирали“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    8
    Coher
    Ако бях на мястото на Хитлер тези английски, американски и т.н.англосансонски канибали нямаше да съществуват !!!! Ама тази будала отиде та нападна братска Русия!!!!
  • 15
    7
    Тони
    Извратяняци долни ...всичко може да се очаква от тях
  • 7
    6
    Бай хуйниади
    Простотии, тъпизми от англия
  • 53
    5
    Ний
    Не разбрахте ли какво пише, идиоти? Проверете в речника какво значи пародия! Може и в гугъл за по-лесно.
  • 9
    4
    Kunz6383
    Всичко си еба майката!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари