"Има и такива хора": Нарушител остави бележка с извинение след щета по кола в София

2
Ще поема всички разходи, пише мистериозният мъж или жена
Ще поема всички разходи, пише мистериозният мъж или жена Снимка: Й. Тодоров / Фейсбук

Ще поема всички разходи, пише мистериозният мъж или жена

В столичния квартал „Овча Купел“, на ул. „Маньово бърдо“, наблюдателни съседи забелязаха нещо, което рядко може да се види и решиха да споделят за добрата постъпка във Фейсбук групата на квартала

След нанесена щета на паркиран автомобил, нарушителят остави бележка, с която поднася своите извинение и посочва телефонен номер за обратна връзка, за да може потърпевшият да го потърси и да се разберат относно оправяне на проблема с колата.

Извинявам се, аз Ви одрах колата, звъннете на този номер, за да се разберем. Ще поема всички разходи“, гласи съобщението, оставено на хартиен лист и прикрепено към чистачката на автомобила.

Под поста много хора от квартала изказват надежда, че все още има добри и коректни хора, и че доброто трябва да се предава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    до 1
    Да де, ама защото пък на мен ми сгъна бронята един щиглец от съседния вход, знам кой е, но си трае. Трая си и аз, защото е моята дума срещу неговата. Законово няма начин. Но се заклевам че ще претърпи щети съразмерни на моите!
  • 9
    1
    Спокоен
    И защо да е нещо невероятно, неочаквано, извън обичайния ни разум? Случват се такива неща, разходите не са колосални. И аз съм сгъвал броня на съсед - идея си нямах кой е, оставих си телефона, обади ми се човека, то пък се оказа, че ми е един от свестните съседи. 120 лева и съвестта ти е чиста.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари