Има и недоволни русенци от новите пейки-книги

3
"Детайлът е важен, а тук просто няма такъв, сами ще видите. Не ме бърка кой е прибрал пари и за какво, всеки си изкарва хляба, но тоя хляб е без сол, недопечен и не храни никого, защото парите ще свършат, а тези пейки ще стоят и няма да стават по-красиви"
"Детайлът е важен, а тук просто няма такъв, сами ще видите. Не ме бърка кой е прибрал пари и за какво, всеки си изкарва хляба, но тоя хляб е без сол, недопечен и не храни никого, защото парите ще свършат, а тези пейки ще стоят и няма да стават по-красиви" Снимка: Община Русе

"Трагедия! Страхотна идея и нелепо изпълнение, чудех се изобщо дали да коментирам, но работата е зле"

Това пише русенецът Асен Николов в социалните мрежи. Поводът за негодуванието му е визията на новите пейки, поставени от Община Русе в централната градска част. Те са във формата на книги и с лика на българските възрожденци. Ето целия пост на Асен Николов:

"Това говори за цялото отношение към нас. Детайлът е важен, а тук просто няма такъв, сами ще видите. Не ме бърка кой е прибрал пари и за какво, всеки си изкарва хляба, но тоя хляб е без сол, недопечен и не храни никого, защото парите ще свършат, а тези пейки ще стоят и няма да стават по-красиви, а за красота не става и дума. Жалко...Искам да живея на по-добро място, не в друг град, а тук. Малко е нужно, но се оказва, че малкото е много. Това е положението."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари