Има арестуван за убийството на българин в центъра на Атина

1
Според гръцките медии нападателят е турчин или иракчанин
Според гръцките медии нападателят е турчин или иракчанин Снимка: EPA / БГНЕС

Убийството бе извършено на 7 юни в центъра на града

Убийството на 63-годишния българин с нож в района на площад "Вати" в Атина е разкрито. Властите са арестували 61-годишен мъж.

Според гръцките медии нападателят е турчин или иракчанин, предава bTV. 61-годишният мъж е бил арестуван в четвъртък следобед в района на Екзархия от специален оперативен екип, а дрехите, с които е бил облечен, и раницата, която е носил в деня на убийството, са конфискувани.

Убийството, извършено на 7 юни на площад "Вати", е разследвано от Отдела за престъпления срещу живота и личната свобода на Дирекцията за сигурност в Атина. 63-годишният мъж е починал, след като е бил намушкан в гърдите от предполагаемия нападател пред заведение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари