Илияна Раева: Двама се карат, трети печели!

2
Сребърен и бронзов медал в многобоя на Европейското първенство в Израел взеха Боряна Калейн и Стилияна Николова
Сребърен и бронзов медал в многобоя на Европейското първенство в Израел взеха Боряна Калейн и Стилияна Николова Снимка: Фейсбук

Двама се карат, трети печели!

Сребърен и бронзов медал в многобоя на Европейското първенство в Израел за Боряна Калейн и Стилияна Николова, обяви Илияна Раева във фейсбук.

"За съжаление Боряна Калейн не успя да спечели абсолютната европейска титла. Тя допусна недопустими грешки на топка и бухалки и загуби солидната преднина, с която водеше след първите два уреда. Боряна беше сочена за една от двете фаворитки за титлата от специалистите. Боряна Калейн е с най-силната и атрактивна програма този сезон. Смятам, че при безгрешна игра тя няма конкуренция. Жалко за абсурдните грешки, които допусна състезател като нея. Разбира се, че вицеевропейска титла е прекрасно постижение, но не и при реалните възможности, които има Боряна. Нека това бъде стимул за работата и до Световното в София.

Честито на Боряна!

Другата претендентка беше италианката София Рафаели. Тя допусна груби грешки и остана извън тройката.

И докато двете най-много са се надявали за успех, който им изневери, шампион стана израелката Атаманов, която игра без грешка.

Не е рядкост това да се случва в спорта- “двама се карат, трети печели.”

Трета остана Стилияна Николова - истински герой! Развитието и последните месеци е изумително. Никой никъде в сметките не слагаше в началото на сезона Стили. Е, това наше лъвче съвсем скоро ще обърква сметките, така, както днес го направи Атаманов.

Браво, Стили!

В същото време и двете ни състезателки показаха абсолютно различна и атрактивна гимнастика от всички останали.

Поздравления за треньори и целия екип!

Успех и на двете утре!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари