Илияна Йотова: Управляващите зададоха повече въпроси, отколкото да дадат отговори

1
Защо досега нямаше искане за смяната на главния секретар на МВР, пита вицепрезидентът
Защо досега нямаше искане за смяната на главния секретар на МВР, пита вицепрезидентът Видео: NOVA

Защо досега нямаше искане за смяната на главния секретар на МВР, пита вицепрезидентът

Учудвам се, че толкова време след съставянето на правителството не е направено предложение за смяна на главния секретар. Това коментира вицепрезидентът Илияна Йотова след като по-рано премиерът Денков обяви, че иска смяната на главен комисар Петър Тодоров.

Йотова допълни, че в президентството внимателно следят случващото се в страната и ще излязат със становище по горещите теми. Вицепрезидентът допълни, че като гражданин е очаквала много повече от днешния брифинг в Министерския съвет след срещата на премиера със службите и МВР.

"Днес те като че ли зададоха повече въпроси, отколкото да дадат отговори", смята Илияна Йотова, която присъства на тържествената заря-проверка по повод 146 години Шипченска епопея в Габрово, предаде NOVA.

Вицепрезидентът добави, че дали е необходимо свикването на КСНС е въпрос, който ще реши президента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари