Илияна Йотова: Срам ме от това, което се случи в пленарната зала

0
Вицепрезидентът разкритикува депутатите за поведението им в пленарната зала и скандалите пред очите на деца вчера
Вицепрезидентът разкритикува депутатите за поведението им в пленарната зала и скандалите пред очите на деца вчера Снимка: БГНЕС / Архив

Вицепрезидентът разкритикува депутатите за поведението им в пленарната зала и скандалите пред очите на деца вчера

Вицепрезидентът Илияна Йотова разкритикува депутатите за поведението им в пленарната зала и скандалите пред очите на деца вчера. По думите ѝ е нужен дрескод, не само за облеклото, но и за говоренето пред обществото.

В Трявна, където беше на официално посещение, Йотова заяви, че съдейки по отношенията в управляващата коалиция, вероятно ни очаква интересно политическо лято.

"Срам ме е от това, което се случи в пленарната зала вчера пред очите наподрастващите българи. Едва ли тези деца си представят, че така трябва да изглежда българският парламент. Може да има много сериозни дискусии, много крайни решения, много различни гледни точки, но всичко трябва да има своята мяра. От дискусията можем само да спечелим, от личните квалификации и нападките един към друг, губим всички. Губим институциите, доверието към тях, губим техния авторитет", заяви вицепрезидентът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Мария
    И мен ме е срам от поведението ви с Президента.Имате ли представа колко ви падна рейтинга и на двамата? Не е важно да се излъже голяма част от народа, важното е да се задържи доверието....За съжаление, успокоени от изборите, започнахте да управлявате както беше при Т.Живков.Нищо не се случва.Разбирате ли? Като чиновници на работно време и да си прочетете речите, да порицаете някой, уж за наше добро.Нищо ново...Така започнахте - разделяне на народа.И когато критикувате, прочетете заглавията на чуждите вестници:"Българският Президент, има две лица"....
  • 3
    1
    Те това е
    Такива грасуваха за Вас и П-Резидента и такива си ги гледайте, късно е да се срамувате.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари