Илияна Йотова: Очаквам състав на Министерския съвет

1
Румен Радев утре ще връчи първия мандат на ГЕРБ-СДС
Румен Радев утре ще връчи първия мандат на ГЕРБ-СДС Видео: NOVA

Румен Радев утре ще връчи първия мандат на ГЕРБ-СДС

Президентът Румен Радев утре ще връчи първия мандат на ГЕРБ-СДС. Мария Габриел е тяхната номинация за премиер, за да се осъществи ротацията. През последните дни няма яснота как протичат преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ, тъй като и от двете формации отказват да ги коментират. В петък председателят на ГЕРБ Бойко Борисов беше категоричен, че или мандатът ще бъде върнат изпълнен веднага или отиваме на избори. Очакванията на вицепрезидентът Илияна Йотова са за папка със състав на кабинет.

България има нужда от стабилно правителство. Бих била наистина много доволна, ако получим папка със сериозен Министерски съвет. С отговорни хора, най-вече, позволете ми да кажа и да подчертая, знаещи и грамотни хора, които ще работят за всички нас, а няма да работят за себе си”, каза вицепрезидентът Илияна Йотова, цитирана от NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари