Илияна Йотова: Ако се наложи, България трябва да изтегли българите от Русия

2
Надявам се МВнР е в постоянна връзка с нашето дипломатическо представителство в Москва, каза тя
Надявам се МВнР е в постоянна връзка с нашето дипломатическо представителство в Москва, каза тя Снимка: БГНЕС

Надявам се МВнР е в постоянна връзка с нашето дипломатическо представителство в Москва, каза тя

Лидерът на частната армия "Вагнер" Евгений Пригожин обвини Министерството на отбраната, че е обстрелвало негови позиции и е убило 2 000 бойци от групировката. Пригожин заяви, че започва да си отмъщава и призова войниците си за тръгнат към Москва в "Поход за правосъдие". По думите му това не било военен преврат.

За съжаление войната стигна до етап, в който много трудно ще има връщане назад. Продължавам да смятам, че е необходим световен форум, на който да се разгледа конфликтът в Украйна. Надявам се МВнР е в постоянна връзка с нашето дипломатическо представителство в Москва", обясни Йотова, цитирана от NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    112
    Напротив ! Всички АБПФК да заминават и да помага на Путин ! Той как им плащаше до сега! Така де,приятел в нужда се познава !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари