Илиян Василев: Трябва да считаме президента за слабо звено в българската система за сигурност

0
Радев се Земанизира, по пътя към Шрьодеризацията си
Радев се Земанизира, по пътя към Шрьодеризацията си Снимка: БГНЕС

Няма начин през пролетта на 2021 година 57 процента от населението, по допитвания на независими агенции, да са били за НАТО, а само по-малко от година по-късно тази подкрепа да е спаднала до 44 процента /според Алфа Рисърч/.

Тук има огромна манипулация в начина по който са зададени въпросите, които остават огромни възможности за колебания в отговорите - вижте процента на обърканите.

Но е ясно едно - Ако твърдите привърженици са спаднали от 57 на 45 процента при управление на служебните правителства на Радев, то значи те имат основен принос за това.

От днес /условно заради резултатите от допитването/ трябва да считаме президента Радев и министър Янев за слаби звена в българската и натовска система за сигурност и да се отнасяме към тях като такива. Радев се Земанизира, по пътя към Шрьодеризацията си.

Винаги съм бил скептик спрямо Радев, още от съгласието на Борисов да не издига кандидат на ГЕРБ в рамките на Решетниковите игри и схемата, която изчисти обкръжението на Борисов от атлантици и му трапоса за партньори националистите. Но Борисов не е жертвата, а съавтор на Решетниковите схеми.

Краткият флирт с народния протест действително направи Радев краткосрочен съюзник в битката срещу Борисов и Пеевски, но по всички признаци Румен Радев си остава неустойчив и недостоверен партньор - крачка напред, две назад.

В този смисъл, нуждата от консолидация на всички проатлантически сили, преминава през партийните линии.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ах, с кеф да разплачеш майка му чифутска, дето не го е абортирала òвреме.....
  • -1
    1
    Да бе
    Лошо не бива да се говори за НАТО. Монкатапаси пак ще се разплаче.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари