Илиян Василев: Само "идиоти" спират процедурата по членството ни в ОИСР

2
Прости хора, нямат идея, какво правят, нито защо e важно да влезем в ОИСР, нито колко трудно беше да стигнем до тук и че подобен сигнал може да ни лиши от шанс, който не се дава всяка година
Прости хора, нямат идея, какво правят, нито защо e важно да влезем в ОИСР, нито колко трудно беше да стигнем до тук и че подобен сигнал може да ни лиши от шанс, който не се дава всяка година Снимка: БГНЕС / Архив

Колкото и да търся начин да оставя шанс на това служебно правителство доказателствата за военно-политически преврат и преориентация просто бликат

Тези "идиоти" спрели процедурата по членството ни в ОИСР. Прости хора, нямат идея, какво правят, нито защо e важно да влезем в ОИСР, нито колко трудно беше да стигнем до тук и че подобен сигнал може да ни лиши от шанс, който не се дава всяка година.

Кампаниите по приемането на членове са през няколко години, защото организацията не търси масовост и за да влезе един член от Източна Европа, трябва да се балансират сложни геополитичeски схеми и да има участие от Латинска Америка и от другите континенти.

Първите членове от Източна Европа бяха приети преди 27 години и от тогава ние все чакаме на опашката. Единственото реално усилие направи правителство на ОДС и Сашо Божков, който знаеше от какво значение е това. След това НДСВ, Станишев, Борисов и сега служебните бягат от темата, като дявол от тамян.

Проблемът им че е има стандарти за публично и корпоративно управление, които просто не позволят на текущите режими на корупция да виреят. Най-голямата полза е, че доверието на инвеститорите скача и чуждестранните инвестиции могат да създадат конкуренция на местните корумпета, спредовете по лихвените проценти ще паднат, тъй като риска на страната пада. И още много детайли, които накараха тези "идиоти" да спрат в първия ден процедурата. Защото знаят, че това ни легитимира като Запад, кошмар за русофилската кохорта на Румен Радев. България за българската мафия. То това си е робство от най-перфидния тип.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Ilian Vassilev
    Европа трябва да изгони сащ и да намалим зависимостта си от сащ! Агресията на сащ в политиката на Европа е пагубна за народите на Европа! Русия трябва да изгони агресора сащ от Европа и да спаси човечеството от пипалата на злото - сащ!
  • -3
    2
    ??!!
    илианчо, глей си пенЦията и без това никой не те бръсне за слива! или нямаш стаж за пенЦия?!?
  • 3
    1
    Кой е този идиот?!!
    Посланик Илиян Василев е включен в „черния списък“ на руското Външно министерство със забрана да влиза в Русия – един от 89 граждани на Европейския съюз. Принадлежност към Държавна сигурност: МВР и ДС имат досиета за него, едното е за агент с агентурен псевдоним „Сашо 11“. Василев е бил вербуван от Първо управление на ДС през февруари 1988 г. По време на вербуването си е заявил, че иска да сътрудничи с ДС по „идеологически, морални и политически мотиви“. От запазените документи се вижда, че той е имал и по-ранни контакти с ДС и РУ-ГЩ. Василев отрича тази версия за характера на взаимоотношения с ДС.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари