Илиян Василев: Представете си наши военни на учение да нахлуят в предприятие в Аризона

1
Поредицата от скандали в Европа с антиамерикански привкус са поредното доказателство за степента на проникване на руските специални служби
Поредицата от скандали в Европа с антиамерикански привкус са поредното доказателство за степента на проникване на руските специални служби Снимка: БГНЕС / Архив

Вие преценете чие дело е скандалът с американските военни, които на учение у нас нахлуха в предприятие?

Това е все едно наша част да отиде на учение в Аризона и там да нахлуят в подобно предприятие и да винят за това нашите части.

Всяко движение на наша територия на тези части се подава и съгласува с българските домакини - все пак са ни на гости и режимът на придвижване на е свободен. Защо и кой е подал тези цели за атака е отговорност единствено и само на ръководещите учението от българска страна?

Те много добре са си давали сметка какво правят и как медиите ще гръмнат с антиамерикански настроения.

А кой е направил това предприятия на територия на военна база вече е въпрос с повишена трудност, защото нищо чудно ако е било някаква далавера да са държали информацията за него "тайна".

Единственият спорен е неуточнен въпрос за мен е само - българските участници в този злополучен инцидент дали са били руски или съветски/идейни такива/ агенти или както винаги е сработила комбинация между глупост и случайност.

Поредицата от скандали в Европа с антиамерикански привкус са поредното доказателство за степента на проникване на руските специални служби.

Президентът Радев направи декларация, която вероятно ще се хареса на "русофилите патриоти", но няма да разкрие същността на проблема.

Илиян Василев

 

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари