Илиян Василев: ИТН за Н-ти път доказа, че е инструмент на задкулисието

1
Гласуваха заедно с ДПС и ГЕРБ за бламиране на плащанията към пътните строители
Гласуваха заедно с ДПС и ГЕРБ за бламиране на плащанията към пътните строители Снимка: БГНЕС

ИТН за Н-ти път доказа, че е инструмент на задкулисието.

Договориха се за комисионните /тяхното/ при пътищата, пуснаха протеста, и когато Петков се съгласи да им даде половина, веднага, а половината след проверка за корупция, и гласуваха заедно с ДПС и ГЕРБ за бламиране на плащанията.

Това е проверката за днешното гласуване за управител на БНБ. Няма как човек с репутационно петно да стане управител на БНБ. Този пост преди всичко е за човек с безупречен професионализъм и морал.

Скептичен съм, че това правителство може да оцелее с ИТН в него. Групата на Слави е кеш енд кери, част от задкулисието, винаги е била.

Какъвто и да бъде резултатът от гласуването за Каримански - - е ясно, че през ИТН Борисов и Пеевски могат да свалят правителството, когато си искат. И Възраждане е в тяхната група.

От добрата страна е че поне хората, които искаха промяната, нямат нищо общо с ИТН.

Само в главата на Трифонов може да се съчетават уговорки със задкулисието с протестното говорене.

А Кариманские важен за задкулисието защото българските банки трябва да оцелеят при влизането в Еврозоната, а това е възможно само с компромиси, и то големи.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари