Илиян Василев: И този протест няма да успее, но е явен опит на ГЕРБ и ДПС да свалят правителството

0
Явно има координация между вдигането на цените и протестите на превозвачите - един друг се подават пасове
Явно има координация между вдигането на цените и протестите на превозвачите - един друг се подават пасове Снимка: БГНЕС / Архив

Тъкмо сега е моментът, в който до обърнем внимание на жп превозите на пътници

Защото не е тайна че лобито на превозвачите в ГЕРБ изкуствено убиваха БДЖ през годините. И се получи порочния кръг - колкото по-малко пътници, толкова по-малко логика да се инвестира.

Що се отнася до тежкотоварните превози - за скъпите горива да протестират пред Лукойл и Борисов.

Явно има координация между вдигането на цените и протестите на превозвачите - един друг се подават пасове.

И този протест няма да успее, но е явен опит за сваляне на правителството на ГЕРБ и ДПС. Не случайно ДПС казаха, че от 10-ти май започва обратното броене на това правителство.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    darkaveng
    Илиянчо, Баце, едва ли си такъв Идиот! Аз не съм нито от ГЕРБ, нито от ДПС, но искам, и се надявам, това да стане много бързо! Че по-продажна измет от сегашната в милата ни Татковина не е имало! Ма за 30 сребърника и майка си ще продадеш, Идиото!
  • -2
    2
    Hhuy
    Пак сте дали трибуна на този отявлен българофоб/русофоб, който е мразещ България, но е щедро платен от цру!
  • -2
    1
    Абе
    не харесвам много гербаджиите, ама ги предпочитам пред тая подмяна харвардската. ПОвечет охора- също. ТАка че, не е опит на гербаджиите. пРосто народът не ви иска, променчици! Това е! Свиквайте и си подайде оставката!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари