Илиян Василев: Делеян Добрев и ГЕРБ са в умствено изгнание

0
Добрев не е бил заместник министър, не е бил министър, не е бил шеф на енергийната комисия, не е бил кадровик на ГЕРБ в енергетиката и масонски вожд. Изобщо сега се връща принц на бял кон
Добрев не е бил заместник министър, не е бил министър, не е бил шеф на енергийната комисия, не е бил кадровик на ГЕРБ в енергетиката и масонски вожд. Изобщо сега се връща принц на бял кон Снимка: bTV

Интервюто по bTV е бисер. Делян Добрев показва висотите на геребрската наглост и отчаяние

От казаното от него излиза, че той последните 12 години от властта на ГЕРБ е бил в умствено изгнание, не е бил заместник министър, не е бил министър, не е бил шеф на енергийната комисия, не е бил кадровик на ГЕРБ в енергетиката и масонски вожд. Изобщо сега се връща принц на бял кон с претенции отново да бъде министър. Той няма нищо общо и с АЕЦ "Белене" и с други ноторни проекти. Няма нищо общо с нищоправенето по интерконектора, до 2015 година, когато той реално тръгна.

От 12 години било осигурено финансирането за интерконектора ?!? Това си е диагноза.

Няма нищо общо и с Николай Павлов в качеството на служебен министър, който се опита да назначи свой човек на мястото на сегашния изпълнителен директор и така забави проекта с два месеца.

Знаете ли защо ги стяга чепика - защото проектът е на финалната права, завършва успешно и това няма да се пише на сметката на ГЕРБ като успешно завършен проект. Дори напротив - ще бъде завършен ВЪПРЕКИ ГЕРБ в лицето на Делян Добрев и на назначените от тях хора в БЕХ и Булгаргаз.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари