Илиан Василев: Колкото повече ББ лъже толкова повече изборите са наблизо

0
Това е грандкорупция и доста хора знаят
Това е грандкорупция и доста хора знаят Снимка: Евроком

Това е грандкорупция и доста хора знаят

Колкото повече ББ лъже толкова повече изборите са наблизо. Днешната закрита за журналисти визита в Неохим отново повтаря лъжите около намалението на цените на природния газ с 40 процента, но без да ви казва че преди това са били 130 процента по-високи, и като ги намали с 40 процента пак остават по-високи.

Защо днес лъже? Защото Европейската комисия днес успя да помогне на румънския ТСО Трансгаз да прекрати договорите с Газекспорт и да освободи капацитетите на 2 и 3 тръба /клиентите ми знаят добре за това/ и така ТрансБалканския е освободен за пренос към и от Украйна. АКО обаче не беше блокиран в България /същите тези 2 и 3 линии на ТБГ/ от договора за Турски поток.

Като запознат с темата казвам, от много години Газпром мотивира материално топ политици и мениджъри на Булгаргаз и БТГ, които му пазят интересите и не дават на конкурентите му да навлизат в и през България към други страни в региона.

И това е от много години. Продължава и сега. За това и този азерски газ ги нервира, защото получават "мотивационно" от Газпром, а не могат да спрат конкурента му.

Това е грандкорупция и доста хора знаят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари