ИКЕА отваря нов център на мястото на магазин "Карфур"

1
Шведският гигант ИКЕА отваря нов център за поръчки тази есен
Шведският гигант ИКЕА отваря нов център за поръчки тази есен

Шведският гигант ИКЕА отваря нов център за поръчки тази есен в Бургас.

Компанията вече е обявила на сайта си, че набира персонал в морския град. Позициите са разнообразни, като ще се наемат служители за 4-часов, 6-часов и 8-часов работен ден. 

Сред обявените работни позиции са за сътрудници за възстановяване на стоки, инвентарен контрол, зареждане на стоки, каса, проектиране на кухни, продажби. Набират се хора и за ресторант, кухня, съдомиялна и други.

Центърът ще се намира в мол "Галерия" на мястото на магазин "Карфур". Очаква се откриването да бъде на 28 септември тази година, става ясно от сайта на компанията. В него няма да се предлага целият асортимент от продукти на ИКЕА, но те могат да бъдат поръчани. 

От компанията заявиха пред Economic.bg, че за момента не планират отварянето на нов голям магазин, а само на центрове за поръчки

През 2015 г. шведската компания отвори център за поръчки във Варна, в който успешно се предлагат всички услуги, достъпни за клиентите на веригата. 

ИКЕА е най-голямата верига магазини за обзавеждане на дома. Компанията е основана в южната част на Швеция през 1943 г. от Ингвар Кампрад. Веригата стъпи на българския пазар през 2011 г. с откриване на магазин в София чрез договор за франчайз с компанията House Market S.A, която управлява пет магазина на ИКЕА в Гърция и един в Кипър.
 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари