ИКЕА откри нов магазин във Велико Търново

0
Това е шестият търговски обект на фирмата в страната
Това е шестият търговски обект на фирмата в страната

Шведската компания за мебели и стоки за дома ИКЕА откри нов магазин във Велико Търново

Лентата прерязаха Николаос Инфантидис – управител на ИКЕА - България, кметът на Велико Търново Даниел Панов, Продромос Мавропулос – инвеститор, Димитър Христов – управител на ИКЕА в Mall Велико Търново.

Това е шестият търговски обект на фирмата в страната и отварянето му бе дълго чакано от жителите на областния град. Магазинът е разположен в Mall Велико Търново на мястото на големия хипермаркет за хранителни стоки, който затвори врати в края на лятото.

„Добре дошли на ИКЕА в историческата и културна столица на България! Това е добър знак за нашия общ туристически продукт и културния туризъм. Създаването на 15 работни места, които ще станат 30, никак не е малко. ИКЕА ще създаде и конкурентна среда в областта на домакинствата, домашното обзавеждане, домашните потреби, тази благородна конкуренция ще намалява и цените. Пожелавам успех на ИКЕА във Велико Търново, заяви кметът Даниел Панов, цитиран от Янтра Днес.

Магазинът на шведската верига предлага различни решения и идеи за обзавеждане и декориране, продукти от асортимента за дома и шведски храни, които могат да бъдат закупени веднага.

IKEA влезе на пазара у нас преди 12 години. През 2023 г. общите продажби на компанията в България достигнаха 153 млн. лв., докато през предходната година са били 125,9 млн. лв. Брандът е световен лидер в търговията с обзавеждане за дома с 462 магазина в 59 държави.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    до 2
    А има ли пазар за ИКЕА в 50 хипядното Русе, от което всеки се изнася!?
  • 0
    3
    Со уат, Со факинг уат?
    И като отворим "ИКЕА" тук, какво ще стане?! Ще цъфнем и вържем ли? Нали има"Била", "Лидъл", "Кауфланд", "Техномаркет", "Технополис", "Зора", "Техмарт", "Домко"......"Чайна сити" и прочее...Какво от това?
  • 12
    2
    хаха
    Ами нормално е. В перспективните градове се откриват магазини на световни вериги, а в западащите откриват предприятия замърсители изгонени отвсякъде. Изпълнителите на присъдата на гр. Русе си имат конкретни имена, но накратко са ГЕРБ и БСП, като и двете са наследници на БКП. Някой изненадва ли се, че целенасочено се унищожава град Русе и се прави всичко да е ужасно място за живот?
  • 5
    1
    QRS
    Пенчооооо , пенчо.... !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари