Идва пролетно време

1
Живакът скача до 20 градуса в края на следващата седмица
Живакът скача до 20 градуса в края на следващата седмица

Живакът скача до 20 градуса в края на следващата седмица

В неделя призори ще има условия за мъгли в някои котловини, низини и покрай водоемите, предава NOVA. Температурите в ранните часове ще се колебаят около нулата до максимум 4-5 градуса. В хода на деня облачността ще започне да се увеличава и през деня ще е променлива. С преминаващия нестабилен студен фронт наизолирани места в Западна и Централна Южна България ще превали слаб дъжд. Ще духа прохладен северозападен вятър в Дунавската равнина и в западните части на Горнотракийската низина. Дневни температури – 9-14 градуса.

До средата на предстоящата седмица ще е по-хладно и с повече облаци. Ще има краткотрайни, локални превалявания от дъжд. Сняг – в по-високата част на масивите в Западна и Централна България.

Към края на работната седмица и през почивните дни облаците ще отстъпват в полза на слънцето. Ще има условия за мъгли сутрин. Следобедните температури ще се повишат до пролетни нива – между 12 – 17 градуса, в обичайно топлите райони - до почти 20 градуса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари