Идиотска битка между два джипа на пътя

1
Да се посмеем на лудостта на хората по пътищата
Да се посмеем на лудостта на хората по пътищата

На какво ли не сме се нагледали от клипчета, показващи ни куриози по руските пътища.

Но и никога няма да ни омръзнат, а този клип си е направо брутален. Героите в него изглежда са част от някакъв конвой на скъпи коли (от по-стари до чисто нови), които пътуват за някакво събитие, може би сватба.

Изведнъж, както конвоя се движи хаотично, no wse pak sybrano, по пътя, започва "боят" между стар Mercedes ML и значително по-лъскав G63 AMG. От това, което виждаме, очевидно собственикът на М-класата започва играта на блъскащи се колички. Та, след като ML-ът тряска странично "кубчето", шофьорът на Г-класата тръгва да се разправя с опонента си и съответно си връща удара. Но това само отприщва по-голяма агресия от страна на първия атакуващ и той отново торпилира "гегата".

За щастие, виждащите се в клипа Rolls-Royce и второ поколение ML, който се пречкат по пътя на воюващите Мерцедеси, имат късмета да не попаднат в мелето и да не получат поражения от нелепата и откровено глупава битка на SUV-машините.

А защо се случва този идиотски инцидент? Извън фактът, че това се случва в Русия (или някоя от руските републики), където всичко е възможно, нямаме никаква представа и не успяхме да открием информация.

Което не пречи да се посмеем на лудостта на хората по пътищата:

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари