И "нежното острие" на ГЕРБ се изказа за Барселонагейт

0
Къде е докладът и кой го е писал?
Къде е докладът и кой го е писал? Снимка: БГНЕС

Къде е докладът и кой го е писал?

Това е тема, която точно през февруари 2020 циркулираше в общественото пространство. Странно е как точно 2 години след това всички заговориха за някакъв доклад, неясно от чии органи издаден, неясно от кого подписан, на английски, без всякакъв превод”.

Това учудване изрази по казуса Барселонагейт председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова, която взе участие на Консултативния съвет за национална сигурност при президента днес, предава News.bg.

"Виждали ли сте доклада? Няма как да твърдите чий е докладът, след като той не е подписан. Всеки един доклад, на който и да е орган, трябва да има съответните реквизити. Ако вярвате на думите на Бойко Рашков, то къде са труповете на онези изядени хора, къде са големите сделки, хилядите, милиони подслушвани", попита реторично "нежното острие" на ГЕРБ, която в 47-то Народно събрание се изявява като ”тежка артилерия” и е "на всяка манджа мерудия".

По думите ѝ има далеч по-належащи проблеми, които следва да занимават властта. "Междувременно ситуацията в държавата за всички вас е ясна нали? Днес 187 човека са загинали от ковид, инфлацията според НСИ е 9,1% за януари, скъпи ток и газ, увеличени сметки, ниско потребление, мигранти. Всичко това очевидно се забравя и се размахват някакви доклади. Очевидно като няма хляб, има зрелища."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Пфффф
    Как па един нормален човек не се пръкна от тая мангалска партия? То не беше Боко мутрата, не беше тая гювендия, не беше нунев селската кука, не беше онова тъпо дребно гномче за кмет. ай аман от имбецили.
  • 3
    6
    Ха-ха-ха
    Мирижливата Дуловска П(епер)утка от кога пък станала "острие" след като е ТЪПА почти колкото вожда си Джипко от Банкя? ОПГ ГРОБ са завинаги на бунището на историята!
  • 5
    5
    darkaveng
    "Острието" гербаво май порядъчно се е поизтъпило вече!
  • 7
    4
    Предложение
    Нова обществена поръчка за ремонт на оградата на гробищен парк"Чародейка"...
  • 5
    3
    ТъЗ ПъК
    ПъК ТъЗ....фу.у...у у........ф..у..... смрад
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари