И други имат служби, ама работещи!

1
Спокойно, ако Борисов е отецът и спонсорът, ще лъсне по най-бруталния и неприятен за него начин
Спокойно, ако Борисов е отецът и спонсорът, ще лъсне по най-бруталния и неприятен за него начин

Преди малко прочетох една публикация, че нямало преки доказателства за връзка на Борисов с Барселонагейт. Нямало нищо, което пряко да го уличава. Само един електротехник с напечелени милиони незнайно откъде. И една миска, която си е заработила много добре раждането на дете на някого.

Правилно. И аз не видях преки доказателства, а такива са важни, за да има обвинение и присъда. А сега да ви попитам много знаещите: защо си мислите, че в Испания ДАНС следят само опозицията и тези, които не ги кефи краля? Защо си мислите, че там нямат служби, които също да подслушват разговори и да следят ефективно какво се случва?

Разбра се, че разследването е от една година. И мислите ли, че за година, ако Борисов е намесен, поне веднъж не е звъннал да чуе поне детето? Или да се осведоми как вървят нещата? Или да препрати пари? Поздрави? Подаръци?

Ако има истина, не се съмнявайте, че тя ще бъде разкрита по най-бруталния начин. Спомняте си аферата на Бил Клинтън докъде доведе да се обясняват за петната по роклята на Люински. Да не се стигне и дотам....

Пак повтарям - в повечето държави службите, прокуратурата и полицията работят сериозно и професионално. Докато нашите мутираха от следене и тролене в социалните мрежи и от подслушани лични разговори!

Така че, спокойно. Ако Борисов е отецът и спонсорът, ще лъсне по най-бруталния и неприятен за него начин. Ако не намерят нищо, първа ще се извиня за съмненията. Но дотогава е длъжен да даде обяснения на народа и обществото. Защото е политик, а не Гошко от Долно Нанагорнище, заплодил мома от съседното село!

Елена Гунчева 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари