Хвърлят убитите терористи от "Ислямска държава" в канализацията

0
Хвърлят телата на обикновените бойци
Хвърлят телата на обикновените бойци

Терористичната групировка "Ислямска държава" в Сирия търпи толкова големи загуби, че не успява да погребе загиналите си бойци според мюсюлманските традиции.

Затова труповете на убитите биват хвърляни в канализационните ями. Това е заявил началникът на Ген.щаба на Въоръжените сили на Русия генерал-полковник Андрей Картаполов.

"Според данните, с които разполагаме, във връзка с големите загуби и невъзможността да бъдат погребани всички унищожени участници в бандитските формирования в съответствие с повелите на исляма, полевите командири на ИД са взели решение да хвърлят телата на най-обикновените бойци в канализационните ями", казва Картаполов.

За да скрие истинските загуби вследствие на руските авиоудари, убитите и ранените ислямисти се пренасят през тъмната част на денонощието. Пак по информация на Генщаба, терористите се опитват тайно да извозят труповете от южните предградия на Алепо към населения пункт Хан ел-Асал, съобщава тв канал "Звезда".

Генщабът на Русия обяви за трети масиран удар по позициите на ИД на 19 ноември. Извършени са 98 бойни излитания на ударната авиация на Русия, в резултат на които са унищожени 190 обекта на терористите. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари