Хванали и пуснали шофьора, блъснал Юлия до Созопол - нямало доказателства

0
След упорита работа полицаите успели да издирят автомобила и задържали собственика му. Той отричал да знае каквото и да било
След упорита работа полицаите успели да издирят автомобила и задържали собственика му. Той отричал да знае каквото и да било Снимка: 24 часа

Полицаите обаче убедени, че капакът на колата е ремонтиран, но данни за това липсват и се принудили да освободят мъжа

Полицията е задържала шофьора, блъснал и убил 34-годишната Юлия Ангелова край Созопол и избягал. Той обаче е бил пуснат без обвинения заради липса на достатъчно доказателства, казаха източници на “24 часа”.

Катастрофата стана в нощта срещу 26 юли на пътя Созопол - Приморско. Ангелова била в заведение в Созопол. Хванала такси, което да я закара до къмпинг “Арапя”, където отседнала. На средата на пътя обаче слязла, след като влязла в разпра с шофьора по повод сумата за превоз. Тръгнала пеша, когато кола я блъснала и избягала от местопроизшествието.

Малко по-късно втори автомобил ударил жената и веднага подал сигнал на тел. 112.

Още при огледа се разбрало, че подалият сигнала не е първият, ударил Юлия. Затова от полицията веднага започнали да преглеждат записи от камери в района.

Така стигнали до автомобил, който е сив металик. Капакът му бил изкривен. Колата се движела с висока скорост, марката и моделът не били установени веднага, не се виждал и регистрационният номер.

След упорита работа полицаите успели да издирят автомобила и задържали собственика му. Той отричал да знае каквото и да било. По колата пък липсвали следи от удара, нямало данни да е минавала на ремонт, макар полицаи да са убедени, че капакът е бил поправян. Затова пуснали мъжа след 24 часа без обвинения.

34-годишната Юлия оставя 9-годишно момиченце полусираче, което е трябвало да замине с майка си на почивка, но в последния момент детето останало при баща си в София. След смъртта на майка си детето ходи на психолог.

От 2 г. Юлия работела като младши бизнес администратор в голяма немска компания. Преди това била в отдела за обслужване на клиенти в мобилен оператор. Завършила е Бизнес администрация и управление в УНСС, но се увличала от музика и ходела на курсове по фотография.

34-годишната Юлия остави дъщеря полусираче. С тази кола била блъсната жената.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари