Хванаха убиеца на животновъд

0
56-годишен мъж бе убит при опит да бъдат откраднати агнетата му
56-годишен мъж бе убит при опит да бъдат откраднати агнетата му

Убит е мъж в асеновградско село при опит да бъдат откраднати агнетата му.

По случая е образувано досъдебно производство. Мъжът е починал в болница в Асеновград в събота.

Окръжна прокуратура - Пловдив повдигна обвинения за убийството на 56-годишен мъж, извършено в село Козаново. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив. След провеждане на активни оперативно-издирвателни мероприятия, сформираният разследващ екип, включващ дежурен прокурор, разследващи полицаи и криминалисти от ОД на МВР - Пловдив установи, че извършител на убийството на 56-годишния Георги М., извършено в стопанска постройка в село Козаново, обл. Пловдивска, е 36-годишният Ивелин А. от град Пловдив. Ивелин А. е бил задържан няколко часа след като пострадалият е починал в болница в град Асеновград и вчера е бил привлечен към наказателна отговорност за това, че в периода 30 - 31 март 2017 г. умишлено е умъртвил 56-годишния Георги М., като смъртта е настъпила на 1 април 2017 г. в резултат на нанесени множество удари в главата и тялото на пострадалия - престъпление по чл. 115 от НК.

Обвиняемият е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде поискано от Окръжен съд - Пловдив вземане спрямо него на най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража".

Предвиденото от закона наказание за престъплението, в което е обвинена е лишаване от свобода от 10 до 20 години. По делото са извършени множество процесуално-следствени действия, вкл. огледи, освидетелствания, претърсвания и изземвания, разпити на свидетели. Назначени са съдебно-медицинска и биологична експертизи. Разследването продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари