Хванаха служител на Агенция „Митници“ с 20 килограма марихуана

2
Наркотиците са открити в автомобил, спрян за рутинна проверка
Наркотиците са открити в автомобил, спрян за рутинна проверка Снимка: NOVA

Наркотиците са открити в автомобил, спрян за рутинна проверка

Служители на Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Стара Загора откриха и иззеха 30 пакета суха зелена тревиста маса с общо тегло около 20 килограма. При полевия тест веществото е реагирало на марихуана. Това съобщи пред журналисти директорът на ОД на МВР ст. комисар Лазар Христов, цитиран от БТА. Наркотиците са открити в багажника на автомобил, управляван от водач на 37 години, който не е криминално проявен.

Автомобилът е спрян за рутинна проверка около 17:30 часа днес. При спирането водачът на автомобила е заявил, че е служител на Агенция "Митници". Той е задържан за 24 часа, предстоят други процесуално-следствени действия и проверки на други адреси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Осман
    20 кг трева,това са две бали.Сигурно е карал G-класа.
  • 5
    6
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Когато в държавната администрация, политика, бизнес, култура, изкуство и т.н. влизат хора които са подбрани в единственото качество да са верни на Полит-бюро на ЦК на Задкулисието и Кремъл, се получава тотално прогнила система и държава. Умните, образованите, честните и кадърните не виждат никакъв смисъл да се обвързват с тоя род системи, те имат и морал. Тая система дава шанс единствено на тъпите, кариеристите, мафиотите, престъпниците, спекулантите и манипулаторите.
  • 4
    5
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Агенцията да я преименуват на "Агенция Митници и разпространение на дрога" и от МВР да отиде в Министерство на здравеопазването!
  • 6
    4
    фена на Путин
    Не просто с някаква си трева а с 20 килограма от нея. Тази държава не съществува.
  • 8
    3
    89
    Агенция Митници контролира борбата с наркотици и техните производни и парадоксът е че точно неин служител е хванат с марихуана
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари