Хванаха русенец да шофира без застраховка "Гражданска отговорност"

4
На шофьора е съставен акт
На шофьора е съставен акт Снимка: БГНЕС

На шофьора е съставен акт

Около 23:50 часа на 14 януари на ул. "Никола Петков" в Русе, служители от Второ РУ са спрели и извършили проверка на лек автомобил БМВ 330, при която зад волана е установен русенец на 21 г.

По време на проверката униформените са констатирали, че превозното средство е със служебно прекратена регистрация на основание чл. 140, ал. 1 от ЗДВП - при уведомление от Гаранционен фонд за липса на задължителната застраховка „Гражданска отговорност“.

На шофьора е съставен акт и по случая е образувана преписка за извършване на проверка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    Спонсор
    В Англия работих с Филипинка! Думи нямам за уважение, възпитание и трудова дисциплина!
  • 7
    5
    педагог
    Ако някой иска България да е на първите места по качество на живот да прочете за Сингапур. Там законите се спазват от всички без изключения . Имат образование на високо ниво, в което обясняват на децата , че освен права имат и задължения и отговорности. В България образоват от години вече няколко поколения във мазна чалга и простотии и резултата е налице.
  • 13
    4
    Stoyan
    Ей вече наистина кво да пишете
  • 19
    3
    Новина
    Хванаха русенец да шофира без резервна гума,а друг без автоаптечка и тегличен колан /въже /......Повечето не са хванати...
  • 24
    2
    Цоко
    ТОВА Е НОВИНА НА ГОДИНАТА
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари