Хванаха румънец да шофира автомобил с русенски номер

0
Регистрационна табела не е официално издадена от съответните органи на МВР
Регистрационна табела не е официално издадена от съответните органи на МВР

Регистрационна табела не е официално издадена от съответните органи на МВР

На 5 юни около 09:00 часа пътна полиция в град Русе е спряла за проверка лек автомобил марка "Волво" с регистрация от Русе. При проверката е бил установен румънски гражданин на 47 години като водач на превозното средство. В процеса на проверката е било открито, че поставената задна регистрационна табела на автомобила не е официално издадена от съответните органи на Министерството на вътрешните работи.

Срещу водача е бил съставен акт. Случаят е предаден на разследващ полицай, който е образувал бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари