Хванаха пиян шофьор в квартал "Чародейка"

1
Полицаите хвана трима шофьори, управлявали след употреба на алкохол или наркотици в русенско
Полицаите хвана трима шофьори, управлявали след употреба на алкохол или наркотици в русенско

Полицаите хвана трима шофьори, управлявали след употреба на алкохол или наркотици в русенско

На 3 януари около 21:50 часа екип на Второ РУ в гр. Русе на ул. "Тодор Икономов" е спрял за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 43-годишен мъж. След проведена беседа с водача служителите са се усъмнили, че той е употребил алкохол и при последвалата проверка с техническо средство е установена концентрация от 1,81 промила. На шофьора е бил издаден талон за изследване и придружен до болницата, където е отказал да даде проба за химическо изследване. Случаят е документиран, като е образувано бързо производство по описа на Второ РУ, с оглед извършено престъпление по чл. 343б, ал. 1 от НК.

На 4 януари около 00:30 ч. на ул. "Цар Асен" в с. Смирненски екип на РУ - Ветово, работещ по контрол на пътното движение, е предприел действия за спиране и извършване на проверка на лек автомобил "Опел Зафира" с русенска регистрация. Водачът на опела не се е подчинил на разпорежданията за спиране на униформените, а е продължил движението си по ул. "Цар Асен" в посока ул. "Вихрен" и се е наложило да бъде последван от полицейския екип със служебен автомобил. Това не продължило дълго, тъй като водачът преустановил движението си, след като причинил ПТП в паркиран на ул. "Вихрен" „Опел Корса“. При извършената проверка е установено, че автомобилът „Опел Зафира“ се управлява от 61-годишен мъж. Той е бил тестван за употреба на алкохол и дрегерът е отчел положителен резултат, а резултатът от анализа на дадена от него кръвна проба е показал концентрация от 1,43 на хиляда. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал.1 от НК, по описа на РУ - Ветово.

На 4 януари около 06:54 ч. в град Бяла на булевард "Стефан Стамболов" от екип на полицията е спрян за проверка товарен автомобил „Фиат Дукато“. Като водач е установен 37-годишен мъж. При последвали тестове с технически средства, пробата за алкохол е показала отрицателен резултат, но дрегерът за наркотици е отчел положителна реакция за амфетамин. На водача е съставен акт за установяване на административно нарушение и връчен талон за изследване. Той е бил придружен от униформените ФСМП - град Бяла, където е дал проба за изследване. Случаят е документиран и е образувано бързо производство по описа на РУ - Бяла за престъпление по чл.343б, ал.3 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Супер "независима"медия сте
    Щом сте изтрили всички коментари на русенци. За кого работите, спонсорите ви да не са дилъри? Що така бе Дунав мост? Пак ще повторим в Русе, няма МВР и квартални, всички са наясно само тия на заплати не са разбрали от къде иде наркоманията в града! Цирк сте хазарт, балони с райски газ, проституция, измами, наркотици и квот още се сетиш там. Ако не знаете питайте Пената, ТОЙ ВСИЧКО ЗНАЕ АМА ГО НЕ ПИПА! Мечтател с парашут!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари