Хванаха младеж с наркотици на улица "Александровска"

1
Полицаите намерили в 17-годишния русенец десет топчета тревиста маса
Полицаите намерили в 17-годишния русенец десет топчета тревиста маса

Бързо производство за притежание на наркотици е започнато и в Първо РУ. 

Вчера вечерта, около 17:20  часа в Русе, в района на кръстовището ул. Петко Каравелов  и ул. Александровска, при извършване на полицейска проверка от екип на Първо РУ е установен непълнолетен 17-годишен русенец с наркотици. В него служителите на реда са намерили 10 топчета – тревиста маса увита в полиетилен. Извършен полеви тест е дал положителна реакция за марихуана.

В младежа полицаите са намерили още и 2 гриндера. Веществото е иззето и предадено за допълнителни анализи. Случаят е документиран в Първо РУ, започнато е бързо производство срещу 17-годишния за престъпление, уведомен е дежурен прокурор. Непълнолетният е предаден на родител.  Работата по случая продължава.

На 5 февруари служители на „Групата за охрана на обществения ред“ при Второ РУ са извършили проверка на лек автомобил „Алфа Ромео“, който е бил паркиран в русенския квартал „Чародейка“.

При предприетите действия за извършване на претърсване на колата, 26-годишен русенец си е признал пред униформените, че е оставил найлонов плик с марихуана на пода в автомобила пред лявата седалка отпред. При претърсването на посоченото място е открит и иззет плик, съдържащ зелено-кафява суха тревна маса, електронна везна и гриндер. Полеви наркотест на тревата е реагирал положително на марихуана.

Случаят е документиран от разследващите, във Второ РУ е образувано бързо производство за престъпление. Работата продължава.

Досъдебно производство за притежание на наркотици е започнато във Второ РУ. 

Служители на „Групата за охрана на обществения ред“ при Второ РУ при проверка на лек автомобил „Опел“, управляван от 25-годишен русенец, са открили до колата полиетиленов плик със зелено-кафява тревна маса. Тревата при полеви тест е дала положителна реакция за марихуана. Случаят е документиран от разследващите и е започнато дознание за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари