Хванаха млад мъж с наркотици в Русе

0
В 22-годишния русенец е имало два найлонови плика със зелена тревна маса
В 22-годишния русенец е имало два найлонови плика със зелена тревна маса

Разследване за притежание на наркотици е започнато във Второ РУ.

Вчера екип служители от автонаряда на районното управление при обход по улица "Братя Обретенови" в Русе, в района на бившето училище по автотранспорт, са забелязали лек автомобил с марка "Тойота Версо", като при приближаване към него видели как вратата се отваря и мъж се опитва да изхвърли нещо от превозното средство, съобщиха от МВР - Русе.

При последвалата проверка полицаите установили, че в автомобила се намират 4 лица – трима младежи от Русе на възраст 22, 19 и 18 г., както и едно момиче на 18 г. също от Русе. В 22-годишния е имало три метални гриндера; две кутийки с хартийки за свиване на цигари; два найлонови плика със зелена тревна маса (във форма на топчета с различни размери) и саморъчно свита цигара. При полеви наркотест тревата е реагирала на канабис.

Предприети са необходимите действия от органите на реда за документиране на случая, като е изпратена дежурна оперативна група и е извършен оглед на местопроизшествие. Откритите количества наркотик и вещи са предадени на разследващите. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.354в, ал.3 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари