Хванаха мъртво пиян шофьор на ТИР край Дунав мост

5
59-годишният украинец управлявал влекач с полуремарке
59-годишният украинец управлявал влекач с полуремарке Снимка: Dunavmost / Архив

59-годишният украинец управлявал влекач с полуремарке

На 01.07.2022 г. около 15:00 часа служители на сектор „Пътна полиция“ са установили, че водач на ТИР, който е бил спрян за проверка от екип на Първо РУ на бул. "Тутракан" в Русе, е шофирал след употреба на алкохол. 59-годишният украинец е управлявал товарен автомобил - влекач марка "Волво" с полуремарке.

Проверката с техническо средство е показала положителен резултат от над 2 промила в издишания въздух. Шофьорът е съпроводен до медицинско заведение, където е дал кръвна проба и се очаква резултат от анализа ѝ.

Констатираното е документирано от пътните полицаи и материалите по случая са предадени на разследващ полицай, който е образувал бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    Рубльов
    Какая стыдная поступок сделал Этот украинский водитель.
  • 2
    3
    Ето за това
    руснаците нападнаха украинците. Защо ? Защото пият алкохол и шофират пияни. Като сложат руски катаджии , ще има ред и порядък !
  • 12
    2
    Бежанец
    Пускайте го! Горкия бежанец се е напукал по мъка за родината.... Карат тук както си искат тия мърши, боли ги шмайзера за винетки и глоби... Не ги харесвам
  • 17
    1
    Кавала
    Мърши украински
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари