Хванаха пиян шофьор на улица "Борисова"

3
Младият мъж е седнал зад волана с концентрация на алкохол от 2,74 промила
Младият мъж е седнал зад волана с концентрация на алкохол от 2,74 промила Снимка: Dunavmost / Архив

Бързо полицейско производство е започнато срещу водач, заловен да шофира в нетрезво състояние

Това е станало след като на 31 юли около 04:09 часа на улица "Борисова" в Русе служители на Първо РУ са спрели за проверка автомобил „Субару Форестър“, управляван от 26-годишен и при последвалата проба с техническо средство е станало ясно, че мъжът е седнал зад волана на МПС-то с концентрация на алкохол от 2,74 промила, установено с техническо средство.

Констатираното от униформените е било документирано, на шофьора е издаден талон за кръвна проба и той е дал такава в медицинско заведение, като химическият анализ на кръвта е потвърдил резултата от 2,74 промила.

Случаят е предаден на разследващ полицай и срещу 26-годишния е започнато бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Василев
    По времето на бай Тошо, ако те хванеха да управляваш МПС пиян се отнемаше книжката доживот. С настъпването на т.н. демокрация промениха закона. Не можело да те лишават доживот. Не било хуманно. Хайде сега, когато всеки пиян и/или надрусан малоумник се качи в атомобил да му се отнема книжката за 50 год. плюс солидна глоба( по почина на американското правосъдие, където раздават присъди за тежки престъпления от по 100, 150 год.). А който не спазва закона и продължава да кара след отнета книжка, директно в затвора. Иначе оправия няма да има, а броя на невинните жертви ще продължава да расте.
  • 4
    2
    Гост
    Да не би наказанията ни за пияни шофери да са малки, че все пияни и дрогирани водачи докладвате? А не сме многомилионен град, като в САЩ.
  • 11
    1
    Браво
    Конфискация на автомобила, 5 години затвор и доживотна забрана за шофиране! БИЙ ПИЯНИЯ БУЛГАРОПИТЕК ПО КРАТУНАТА!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари