Хванаха крадците на жици от мрежата на тролеите в Русе

0
Автори на посегателството са двама мъже на 30 и 39 години от Русе
Автори на посегателството са двама мъже на 30 и 39 години от Русе

Служители на Първо РУ са установили двама мъже, извършили кражба на проводници от общинска контактна мрежа на булевард "България" в Русе. 

На 19 септември в Първо РУ е постъпил сигнал за откраднат проводник от въздушна контактна мрежа, разположена на булевард "България" в Русе, общинска собственост.

При извършения оглед на място от дежурна оперативна група на полицията е било документирано, че от четири междустълбия на контактната мрежа на булеварда, над южното платно за движение, в участъка от пътен възел "Охлюва" до училище "Алеко Константинов", липсвали около 140 м. контактен меден проводник /100 кв.мм/.

Заявената от стопаните щета е на стойност за около 4000 лева, като не е бил уточнен периодът, в който е извършена кражбата. Сигналът е документиран от полицията и е започнало разследване по случая в хода на образувано досъдебно производство.

При последвалите оперативно-издирвателни действия за разкриване извършителите на деянието, служители от участък "Средна кула" при Първо РУ са установили, че автори на посегателството са двама мъже на 30 и 39 години от Русе, техни познайници. Работата по разследването на случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари