Хванаха белгиец, превозвал нелегални мигранти край Враца

1
В купето и в багажника на колата имало общо 10 чужденци
В купето и в багажника на колата имало общо 10 чужденци Снимка: Dunavmost

В купето и в багажника на колата имало общо 10 чужденци

Група нелегални мигранти са открити при проверка на лек автомобил, съобщиха от Областната дирекция на МВР, цитирани от БТА. Тя е извършена в късния следобед вчера при разклона за с. Паволче, на изхода на Враца.

По документи автомобилът е собственост на жител на Лом, но е управляван от гражданин на Кралство Белгия. В купето и в багажника на колата имало общо 10 чужденци - шестима от Сирия и четирима от Ирак. Мигрантите са задържани за срок до 24 часа в Районното управление във Враца и предстои да бъдат приведени в специалните домове за временно настаняване на чужденци при дирекция “Миграция” в София, уточняват още от полицията. Автомобилът е иззет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Сцигнал
    Да идват и да прибират Либийският бежанец, от три години, всеки ден пътуващ по оста Русе-Низифо-Наколову-Низофу. Превърна градът в малък Бейрут на Балканите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари