Хванаха 16-годишна джебчийка в Русе

0
Девойката е от град Игнатиево, известна на органите на реда
Девойката е от град Игнатиево, известна на органите на реда

Русенските полицаи са установили извършителка на джебчийски кражби в няколко търговски обекта.

През септември в Първо РУ са постъпили три сигнала от граждани за извършени джебчийски кражби. На 8 септември мъж е заявил, че са му откраднали портфейл от чантата, докато е пазарувал в магазин от търговска верига, намиращ се на бул. "Липник" в Русе. В портмонето имало документи и сума от 130 лева.

На 15 септември жена е сигнализирала, че в друг магазин на търговска верига, намиращ се на бул. "Христо Ботев", са й откраднали от дамската чанта портмоне с пари /110 лв и 70 евро/ и документи.

На 29 септември е получен още един сигнал за подобна кражба. Този път потърпевш е бил мъж, пазарувал в магазин на ул. "Петър Берон" в Русе. Липсвало портмонето му с 20 лв в него. Сигналите са били документирани от служителите на полицията и са предприети действия по установяване на извършителите. В хода на проведените оперативно-издирвателни действия по отделните сигнали е било установено, че извършител и в трите случая е едно и също лице. Събрани са данни, че това е 16-годишна жителка на гр. Игнатиево, известна на органите на реда. Работата по разследването на престъпните деяния продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари